BENETTON & NIKE & NYÍL

BENETTON & NIKE & NYÍL

četrtek, 5. januar 2012

svet je krut, Ljudje pa smo najbolj kruta bitja na njem.

Moj blog je poln lepih trenutkov iz mojega življenja. Žal pa se na svetu dogajajo tudi slabe stvari. Novo leto prinese krutosti, kot si jih normalen človek ne bi mogel niti zmisliti. Letos mi je bilo recimo zelo žal psičke, za katero pač vem, da se je nekega decembrskega večera, ko so se ljudje veselili, pili svoja kuhana vina, občudovali prelepa novoletna okrasja in se zabavali ob metanju petard ene od teh tako prestrašila, da je pobegnila. Prestrašena je tavala po Šiški polni cest in žal zatavala na obvoznico, kjer jo je povozil avto. To me spomni na moje prvo novo leto z Benom ki je prav tako pobegnil zaradi žvižgov raket in zataval v pokljuške gozdove. Njega smo na srečo našli ga pa od takrat prenseto dobro pazim. Tokrat pa sem zvedela za še bolj žalostno zgodbo, ki jo bom delila in si želim, da bi se širila naprej in upam, da bodo ljudje o njej razmišljali. Ne razumem, res ne razumem kako lahko za lastno zabavo povzročaš trplejnje drugim. Ali se nekaterim ljudem res zdi, da živali nimajo nobenih čustev, nimajo čutnih celic?? Saj niso plišaste igrače. Živa bitja so halo!!!



Some kids placed strong firecracker in the mouth of this animal and made sure he could not open it. The world is like this. To these kids it must have been a macabre fun for a few minutes and then they continued with their life like nothing happened.

To this animal, his life ended during those minutes, with a pain so deep that is better to forget.

If you are against the mistreatment of animals, share this so that more people see what we are capable to do and how inhumane we could be.

Friends, I'm really sorry if this picture hurts you, I got hurt while posting too. I'm sharing this because of that I hope if some one near you tries to do these kind of things, you will at least try to tell them that this is really a harsh. Will you?

Ni komentarjev:

Objavite komentar