BENETTON & NIKE & NYÍL

BENETTON & NIKE & NYÍL

nedelja, 8. maj 2011

Golica-blooming mountain



Golica je gora, ki je znana po cvetenju Narcis. Belih cvetlic, ki meseca Maja cvetijo po vsem njenem travnatem pobočju. V čast narcis pa na Golico roma trume ljudi. Tudi sama sem si želela vedeti to tako odmevno cvetočo goro. Kljub temu, da sem si mislila, da bo gneča, si nisem mislila, da tolikšna. Pa je, Maja pot na Golico postane avtocesta. Ampak ZZ je ugotovil, da kljub temu, da je toliko ljudi si lahko sam, če daš ostale pač na off. Poleg tega imam srečo, da skoraj povsod koga poznam in sem lahko mirno parkirala pred hišo prijateljev na Planini pod Golico in se nisem rabila ukvarjat s parkiranjem kot ostali smrtniki. In smo jih dali in smo bili sami. In Narcise seveda.
Ben in Nike sta se v gneči obnašala zelo vzorno in sta vse mimoedoče pridno ignorirala, tudi pasje in se držala našega dogovora, da se delata, kot, da jih ni. Nekaterim smo pa le posvetili malo pozornosti. Na poti smo poleg Narcis srečali še žabico,ki smo jo slikali.

Pet ogromnih nemških dog. Pa naj še kdo reče, da se z velikimi psi ne da v hribe.

Čeprav imam jaz še vedno rajše manjše pse. In gada. ZZ je nekaj gledal in skoraj stopil nanj. Bi ga slikali ampak je bil kar živahen zato smo se odločili, da ga ne bomo izivali in smo raje čim hitreje odši naprej. Upam, da ni imel bližnejšega srečanja z njim kdo drug.
Dan je bil čudovit, sploh se mi zdi super izkoristit sončno dopoldne. Ravno, ko smo prišli do avta je začelo deževat in tako mi ni bilo tako zoprno deževno popoldne preživet doma.










po napornem dnevu pa...

Ni komentarjev:

Objavite komentar