BENETTON & NIKE & NYÍL

BENETTON & NIKE & NYÍL

sreda, 17. avgust 2011






Prejšnji vikend smo šli na tekmo v Avstrijo. Prvič na dvo dnevno tekmo. Bilo je super. Tam je bilo kar nekaj slovenskih agilitašev. Družba je bila odlična in moram rečt, da je prav cool, če se zbudiš, spiješ kavo in greš naravsnost ispred šotora na parkur. z Nike sva odtekli 4 super teke. V soboto nama je en pogoj spet ušel za las, ker je Nike podrla zadnjo palčko, spet. V nedeljo je pa padel, tak lep, čudovit pogojčič. Še enega, ki ga bova naredili ta vikend v Logatcu, pa greva v dvojko. Tako prijetnih tekem bi moralo biti več, res je bilo super. NA te avstrijske tekme bomo še hodili.




Edino kar bi popravila je vpis rezultatov. Zmotiti s eje človeško tu pa so se zmotili malce prevečkrat. Nike naj bi v jumpingu imela 4 sekunde kazenskih točk na času, imela pa je 5 kazenskih točk zaradi izogibanja. Rolandu so napisali disk, čeprav je Ammy tudi imela 5 kazenskih točk. Ko smo se pritožili so napako sicer opravili, ampak spet ne prav. Na koncu sva z Nike vseeno zmagali, zato se nisem šla pritoževat še enkrat, ker itak nebi ničesar spremenilo. Samo kar se tega tiče so pa bili malo smotani. Ampak jim oprostim, ker so se vseeno trudili napako popravit in ker je tekma vseeno bila super in smo se vsi zabavali in imeli lepo.

Komaj čakam spet Logatec, kamor sem prijavila tudi Bena, več o tem zakaj pa v naslednji epizodi ;)

1 komentar:

  1. ko gledam te slikice, mi pade na pamet samo eno: Življenje so ene štenge... sej si nonstop na štengah, Simona! :D Čestitke Nikici še enkrat, ful sta šle lepo!

    OdgovoriIzbriši