BENETTON & NIKE & NYÍL

BENETTON & NIKE & NYÍL

nedelja, 4. september 2011

se vidimo v A2


Po petih letih tekmovanja v agilityu v nivoju ena sva se z Nike končno preborili iz tega nivoja in napredovali v nivo dva. Ben ima sicer nešteto uradnih pogojev za napredovanje, manjka pa mu bistveni. Motivacija za premagovanje kakršnih koli ovinkov. Uživa celo v agilityu, vendar samo dokler do ovire postavljenje tako, da lahko teče kar se da naravnost, brez ovinkov. Nike pa s tem nima težav. Pred tekom jo celo ogrevam in spodbujam s ciki in capi med palicami. Nje ovinki res ne motijo, zato ne bova nič čakali. Zadnji pogoj sem napovedala že za Logatec, vendar se ni izšlo. zaradi prevelike vročine in Nikicinega splošnega slabega razpoloženja nisem imela nikakršne volje, da bi se potrudila in jo dobro odvodila. Zato je tudi šla mimo zadnje palice. Popolnoma drugačna zgodba se je odvijala to soboto na tekmi v Duplici. Odtekli sva dva čista teka, brez napak, si priborili prvo mesto in zadnji pogoj za napredovanje. Tako se naslednjič vidimo v A2. Se že veselim novih izzivov.

Nisva pa blesteli samo midve z Nike. Roland je zmagal z Ammy in bil tretji s Kiro v A3, Nina je zmagala z Benom v A2. Totalna zmaga za našo klapo. Uspešni pa so bili tudi drugi člani našega kluba. Manca, ki je zmagala v A1 L, Maruša v A2 L in Maja, ki je bila v A2 L druga. Prav zabavno je, ko takole na stopničkah stoji v večini Agility Ilirija. In Roland :) Med njegovima psicama je, btw, na drugem mestu vseeno stala Ilirijina psička Fita. Tako da ja, Ilirija je bila na stopničkah v vseh kategorijah. Precej uspešna tekma za vse nas.




Poleg tega, da smo dobro tekli pa smo imeli tudi dobro družbo. Imeli smo malo Amromeka srečanje. Prišla je Luna s Kranjčani in Bir s svojimi novimi lastniki. Na vseh tekmah pa je tako ali tako vedno tudi Baloo z Vasilijo.








Ni komentarjev:

Objavite komentar