BENETTON & NIKE & NYÍL

BENETTON & NIKE & NYÍL

ponedeljek, 26. december 2011

PRAZNIKI

December je, praznik so skoraj za nami. Zaenkrat nimamo večjih težav zaradi petard. Pri nas se jih ne sliši dosti. Toliko kolikor pa jih slišimo na sprehodih, pa Ben uspešno premaguje strah. Če sama popolnoma ignoriram pok, ga tudi on. Ne morem verjeti, za igro z njegovo najljubšo žogico pozabi tudi na petarde. Če le niso preveč blizu in tako preglasne. Tako lahko načeloma hodimo na sprehode nemoteno, tudi v tem času. Vseeno bomo za novo leto pobegnili ven iz mesta kjer poka manj in ob polnoči zatesnili vsa okna, dali glasbo naglas in upali, da se ne bodo bali prehudo. Tako, kot lani bomo tudi letos novo leto dočakali pri Boštjanu v Logatcu. Božič pa je že mimo. Božični večer smo preživeli z družino, božčni dan pa z drugo družino, tisto, s katero nas ne veže krvna povezava, pač pa tista druga, prav tako pomembna, prijateljska. Božič je namenjen preživljanju časa z najbližnjimi. Tega smo se držali in preživeli res lepe božične praznike. Ker niso mogli biti z menoj čisto vsi, ki jih imam rada bodo pa nekateri za novo leto.
V nedeljo smo šli uživat na sonček v Šobec. Bilo je tako toplo, da smo za nekaj časa odvrgli večino toplih oblačil in bili celo v kratkih rokavih. Za Božič bi sicer moralo biti vse prekrito s snegom, ampak tudi tako ni bilo tako slabo.



Dan po božiču pa smo odšli na ekskurzjo po Štajerski. ZZ še ni bil v Prekmurju, ne na Ptuju, ne v Mariboru. Zato smo ga odpeljali na izlet.





Seveda, ker smo bili ravno na tistem koncu in ker imajo v Prekmurju ravno mladičke smo pač mogli še tja. Zadnje čase se res malo vidimo in prekmurce pogrešamo, zato mimo priložnosti da jih obiščemo nismo mogli.


blažena med mladički, pri Metki lahko znova in znova podoživljam trenutke, ko sem malo Nikico takole pestovala :)



tale hoče na vsak način z mano, kar glejte torbice, po novem se skrivamo v hlačnicah...


1 komentar:

  1. IIIIIIIIII mali pujseki :D Simona, vedno si govorila, da hočeš prašička... Glej kolko malih pujsekov si imela na izbiro, ti pa si prazna prišla domov :(

    OMujBuh, od ki se je le vzel ta ZZ, da še ni bil ne v Prekmurju ne v MB ne na Ptuju??? Letos ga bomo s sabo na tekmo vzeli, na Ptuj! Tako. In še v MB!

    Tale papirnata barčica bo nekoč moja! Mi je všeč!

    ***

    OdgovoriIzbriši