BENETTON & NIKE & NYÍL

BENETTON & NIKE & NYÍL

torek, 18. oktober 2011

drugi pogoj za A3


Zadnje čase veliko nedelj preživimo v Avstriji. Razlog so agility tekme. Ne, ne, nismo obsedeni in nori, naslednjih nekaj vikendov si jemljemo odmor od tekem. Samo so bile še kar blizu, družba je bila vedno odlična in ves čas smo se prijetno zabavali. Edina slaba stvar teh tekem je, da so ob nedeljah in potem ni dneva za regeneracijo. Tekme so kar naporne in še en prost dan po tekmi zelo prija. Ta vikend sva z Nike uspeli priteči še en pogoj za napredovanje v višji nivo. Sicer je bilo vse skupaj mogoče res videti malce kaotično, uspelo nama je pa le. In ta tek sva tudi zmagali.
To, da sva naredili pogoj je sicer čudovito, ampak, ko narediva še enega bo postalo prav dolgčas. Ker same zmage sploh niso tako zanimive, kot ta borba za pogoj. Ko imaš en cilj in je ta dosegljiv. Nekoč sem rekla, brez veze je potem v trojki, za čim se tam ženeš in mi je nekdo rekel, "Ja za tem, da greš na svetovnega." To je že res, samo je fajn, če je cilj realen. Ampak mogoče je pa le nekaj na tem. V nivoju ena res ni nič takega, če premagaš konkurenco, v trojki je pa to že čisto nekaj drugega, tako, da preteči parkur in celo premagati vse te Parsone, ki so v trojki, Sheltije in ostalo kar močno konkurenco pa res nekaj pomeni. Tako, da pravzaprav komaj čakava, da bova sposobni odteči en parkur iz najtežjega nivoja in tekmovati z najboljšimi.

1 komentar:

  1. uuuu nov look! like it like it! edino kar mi ni všeč je ta rumena barva črk na rumeni podlagi, komaj da sm najdla kam pisat komentar. Pa čestitke nikici za pogoj, ne dvomim da bosta še dva hitro prišla. kar se pa tiče tega, da niste zrele za trojko... ma itak se nikoli ne počutiš zrel za trojko, pa če pogledaš tazadnje tekme, je bla čist vedno dvojka še enkrat lažja od trojke, tako da nič čakat... (samo pod pogojem da boš vseno zgodaj vstajala ! :D)

    OdgovoriIzbriši