BENETTON & NIKE & NYÍL

BENETTON & NIKE & NYÍL

nedelja, 6. februar 2011

Sveta trojica




V soboto smo se odpravili v deželo Mrtina Krpana, na Sveto Trojico. Kunst familija in mi trije. Maja smo pod trojico preživeli vikend v lovski koči in si zaželeli tudi gor. Pogled od spodaj je obljubljal prijeten izlet. In takšen je tudi bil. Trajal naj bi dobri dve uri, ampak, ker imamo raziskovalno žilico smo si ga podaljšali na kar cel dan. Sveta trojica je odprta in zato primerna predvsem za nevetrovne in predvsem nepoletne dni. Skratka mi smo preživeli čudovit dan v dobri družbi in lepi naravi. Ben in Lingo sta bila tudi pridna, samo enkrat sta si skočila v kožuščke, pa še to zato, ker sta slučajno istočasno staknila gobčka, da bi povohala vrečko od hrane, vse lepo in prav, to je bilo pa že preveč. Sicer sta se pa lepo pridno ignorirala in izogibala drug drugega.
Na poti smo srečali malček snega. Lani ga je bilo toliko, da ga letos pravzaprav sploh ne pogrešam kaj dosti, ampak v takšnih količinah, kot smo ga srečali tokrat je čisto zabavno.










Kakšen sneg neki, temperature so popolnoma spomladanske. V nedeljo smo tako odšli v italiansko plezališče Napoleonica. Ben in Nike takole vzorno čakata, medtem, ko se jaz spopadam s skalovjem.

1 komentar: