BENETTON & NIKE & NYÍL

BENETTON & NIKE & NYÍL

nedelja, 2. maj 2010

Slavnik



Včeraj smo primorsko klapo pobrali na Kozini in šli na sprehod na Slavnik. Hribček ni visok, težavnost vzpona pa si lahko prilagodiš po svoje. Obstaja precej strma pot navzgor, mi pa smo tokrat izbrali malo lažjo in daljšo in uživali v sprehodu, sončku in modremu nebu.
Škratek v škatlic je narisal tole....










Sicer pa... Pudelj je pes, za katere si nisem nikoli mislia, da bi ga lahkoimela. Ampak po tem, ko sem spoznala Lu in Bena, dva kodrčka sem si premislila. To so pravzaprav čudoviti kužki in jih priporočam vsem, ki imajo veliko energije, so športnega duha, po drugi strani pa se jim ne da ukvarjato s teriersko trmo.

1 komentar:

  1. Ben je zelo vesel, da ti je všeč :) Ampak tako to je, če daš psu ime Ben... Sigurno bo precej čuden in ga bo zelo težko razumet na momente (oziroma skoraj vedno), najbrž bo imel probleme z motivacijo, na tekmi bo vedno naredu kontra tistega, kar ti pričakuješ, sam ti pač priraste k srcu trikrat bolj kot kak normalen, predvidljiv Fifi, Fido al karkoli že ;) Zaključek: Bena ni ime, ki ga priporočam vsakemu - je rezervirano za take, ki znajo cenit, kako poseben je njihov kuža točno tak kot je ;)

    OdgovoriIzbriši